Reeksen

Je kan kiezen uit één van de onderstaande reeksen of we kunnen in samenspraak een lessenpakket volledig op maat samenstellen.

Relax Reeks

In een reeks van 5 lessen gaan we vooral werken met de ademhaling en leren we hoe we ons zenuwstelsel kunnen kalmeren. We combineren daarbij verschillende technieken zoals oa.:

  • Ademhalingstechnieken vanuit de Yoga, militaire en sport wetenschap; 
  • Mindfulness en meditatie technieken;
  • Yoga Nidra (slaap yoga)

Een kalmer zenuwstelsel, verhoogde focus, verbeterde circulatie en meer bewegingsvrijheid zijn slechts enkele van de vele voordelen, die een juiste ademhaling kan teweegbrengen. Het goede nieuws? Iedereen met een lichaam die tot 10 kan tellen, kan het leren.  Ontdek wat jouw adem voor jou kan betekenen!

Hatha Reeks

In een serie van 7 lessen leren we je alle basishoudingen en technieken van de Yoga aan op een stapsgewijze manier. Je krijgt de handvatten om jouw Yogapractice op te bouwen. We nemen de tijd om de oefeningen op jouw niveau te ervaren. Bovendien krijg je tijdens de reeks oefenkaarten en toegang tot een online platform, waarop je lesmateriaal terugvindt, zodat je thuis verder kan blijven oefenen.

Power Reeks

In een serie van 7 lessen gaan we aan de slag met een vaste reeks yogahoudingen, waarbij iedere lichaamshouding je op de volgende voorbereidt. Je leert hoe je de ademhaling afstemt op de bewegingen en leert vloeiende overgangen maken. Maak je klaar om te zweten en in een meditatieve flow te komen!


%d bloggers liken dit: